Hondencoach en uitlaatservice

                            perfecte harmony                           tussen hond en baas

Over mij

Ik ben Deborah van der helm en samen met mijn vriend, en onze hond fuego een kruising podenco x herder  woon ik in Dreischor. In 2011 ben ik de opleiding  gaan volgen voor kynologisch instructeur en gedrag hond. Deze opleiding heb ik gevolgd bij Aeres training centrum in Barneveld van quiebus. De opleiding werkt nauw samen met de universiteit van Wageningen, en is gebaseerd op de vernieuwde theorieën omtrent gedrag en het welzijn van de hond. Ongewenst gedrag ombuigen naar gewenst gedrag, de lichaamstaal van de hond leren lezen en positief belonen in plaats van straffen. 

De opleidingen die ik heb gevolgd en behaald:

Ethologie hond

Kynologisch instructeur 1

Kynologisch instructeur 2

Ehbo hond

Tevens volg ik nog regelmatig cursussen om up to date te blijven,  en me kennis te blijven verbreden.Het  samen werken met de honden en baasjes doe ik met veel plezier.  Mijn kennis overdragen en de hond en baas samen zien groeien als team, dat is waarom ik dit werk met zoveel passie en liefde doe.


Overdag ben ik actief met de uitlaatservice.  Het is elke keer weer een feestje om de honden op te halen, en met veel enthousiasme te worden begroet.  Samen met de honden is het intens genieten van een mooie wandeling, om ze daarna weer voldaan thuis te brengen. 

 

 

 

 

 

 

.


 


 


 


 


 

E-mailen
Bellen
Map
Info